kallt som satan

Det rullar på som vanligt, tycker det händer saker hela tiden och man hinner inte med att göra annat än det man ska!!

På jobbet vill alla barn bara vara ute hela tiden och det är väl bra, men... idag var det iskallt ute och det kan ju vara lite trevligt att vara inne någongång oxå!!

När jag slutat jobba kl 17.30 så var det fotbollsträning för Jullan, då åkte jag, Emma och Martin ner till kyrkan och rensade lite på moffas grav, hittade farfar och "gam" farfars gravar med. Farfar har inte fått sin gravsten än men jag hoppas den snart är på plats! Han är sakensam, Farfar. Tänk att man aldrig någonsin får träffa honom igen=(

Väl hemma så kom Leif med lite ved så att vi ska få kunna duscha någongång om sen, det är kan ju vara lite trevligt det med=)

Nu har jag suttit och kollat stepsister bloggen och minns tillbaka till Rigaresan, vad lite bilder gör för minnet! Det var nyss vi var där men man har redan glömt=)

Nu ska jag göra en stående överföring till Maddes konto inför nästa resa=)=)=)=)=)=)=)

Kram

Vänner

Jag har ett rikt liv, med många omkring mig som är så värdefulla! Ibland kan jag dock känna mig lite stressad. Varför måste man jobba så mycket, när man skulle kunna lägga lite mera tid på människor som man tycker så mycket om istället?! Eller kanske man skulle strunta i att barnen måste i säng i tid på kvällen och göra en massa skoj ist?!
Tur att jag har ett så underbart jobb som kompenserar det hela lite=) så det inte känns allför tungt, menar jag!

Resan till RIGA var ju toppen!!! Är fortfarande lite trött, fast det var en hälsoresa jag var på=)

Madde, Marika, Lilian & Jenny ni e ju bara bäst

Sofie

Imorgon tänker vi åka till Fillsta och gratta världens bästa sofie ♥ som fyllde 16 år den 20 april, bättre sent än aldrig har jag hört dom som säger..

Hon ska få en bok, för hon bara älskar böcker=)


Ett bra minne är vad dom har de små liven

Idag så åkte vi på safari runt Tannsjöbygden=) Emma var väl den som hade något att berätta för Farfar Göran sen när vi kom hem och han å Alma kom på besök, för hon hade då iaf sett en fågel=)

Iaf när Farfar å Alma kom så ropade jag att barnen skulle komma ner för det var en prinsessa hos oss och hälsade på. Alla kom ner och vi fikade kaffe festis å bullar, Alma fick en kexchoklad för hon gillar inte bullar.

Sen så åkte dom hem och vi stökade på lite i vanlig ordning, efter några timmar så kommer Martin in i köket och säger på sitt lite halvsluddriga vis: Jag vill ha KEXCHOKLAD!!
Men vi har ingen kexchoklad, svara jag
 Nehe, säger han, åt Prinsessan upp den?

Gullungen, undrar om han kommer att fortsätta kalla henne det nu=)







RSS 2.0