Cubus

ja, där finns det en vindoverall som jag rekomenderar!! Köpte på rea i Sundsvall, det är en grön och grå (i Martins str) och den är riktigt bra ute nu i detta väder vi har nu. Jag köpte den mest för att det var så billigt och jag tänkte att det kunde va bra att ha ett extra ombyte på dagis. Martin är jättenöjd, dagispersonalen och jag med=)

Den här veckan har vi inte gjort något speciellt, jobbat, plaskat, flickorna följde kompisar hem igår, Fredrik och Martin har sett en björn=) ja, det har varit en helt vanlig vecka med andra ord. Martin har fått sett mycket djur på sistone, både björn och många älgar och han tycker att det är himla skoj.

I helgen ska Fredrik till stan shack4an och vi andra ska umgås med Maria och sen ska vi till Siri på middag. Söndagen är ännu oplanerad;) Kanske bara slappa då då kanske!

Sol å sol å sol...

jaa, från tidig morgon och ända till kl 13.30 ungefär!! För det var då som vi jobbat klart och kom hem och jag skulle sitta ute och lapa sol! Nämen då försvann sol h*vetet och visade sig inte mer! Nä, kallblåst och regn var det som skulle förgylla våran eftermiddag!!! Huvva, nu när man äntligen trodde finvere var här för att stanna! Jaja, det är väl detta som kallas april väder, vi får hoppas att det vänder lika fort igen och att den underbara solen lyser på oss i morgon igen:)

Igår så var det iaf en toppendag. Mamma och Gerhard var hos Kim å Bitta och var barnakt, så vi åkte över på andra sidan och umgicks med dom.. mfl.., grillade och bara mådde gott i solen. På eftermiddan så åkte vi hem och städade undan vintergrejer, skidor, pulkor mm. Städade i vedboden med och håller tummarna väldigt hårt för att vi får någon ved!! Sen så bytte vi däck på 2 av 3 bilar( Varför har vi tre bilar??!!) Eller vi och vi, det var mest Fredrik som bytte och jag sprang mest runt och gjorde ingenting=) Vi åkte och tömde aska och kastade julgranen som tinat fram ur snömassorna! Ja, det var sista dagen på lovet och jag tycker att vi lyckades avsluta detta lov på ett förträffligt sätt:)

Östersund

Idag har jag och maken varit till Östersund, UTAN barn=) Toppen härligt, men stressigt på något lustigt vis iaf. Först så åkte vi och fixade pass till mig, sen så åkte vi på stan kollade lite skidor, baddräkt osv och så var F och fixade sina brillor! Ut på Frösön och köpte slalompjäxor åt Martin, åt på Svenassons kafe och sen åkte vi till min faster Elsie. Hon ville skänka alla sina glaskulor till Martin och det var VÄLDIGT många!
Sen så åkte vi runt och kollade på tv, mycket fundering och rantande runt på olika affärer så kom vi hem med en tv som var bra mycket dyrare och större än vad vi skulle ha när vi började vår runda! Det känns iaf väldigt bra!!
Den funkar och maken hummar nöjt från soffan, haha!!

RSS 2.0