Kneippbyn igår och Kräftskiva idag

Igår så åkte jag, Julie och Emma till Kneippbyn. Det var vår premiärtur dit. En hellyckad dag måste jag säga, trodde att vi skulle leka ca en timme och bada resten av tiden.... men det blev precis tvärtom. Dom hoppade lekte, åkte karusell och båtar. Sångstund med Pippi och Pippiteaterna var en klar succe!! Så värt varje krona!!!

Idag så åkte vi först till Bläse och åkte Gotlands tåg och fikade, sen så tog vi Stenkustvägen hem. In till farmor och tillbringade nån timme där innan vi åkte till lägenheten i Slite och fixade till kvällens kräftskiva!! Jag kan säga att vi gillar kräftor, Pappa, Margit, Farmor och jag, Och sen så kan jag ju säga att GA, han GILLAR kräftor!!! Gott, gott och mycket trevligt!!

Gonatt på er mina vänner!


SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL

Ja, det är sant!! Solen skiner och vi har legat å pressat på stranden i Slite:) Badat lite oxå, nu är vi inne och vilar en stund, man är ju inte direkt van vid detta;) Snart så åker vi till Farmor igen!!

Puss

Semester

I söndags mitt på dagen så åkte vi ner till Järfälla, där fick vi spendera natten hos världens bästa Benita:) Hon höll mig dessutom sällskap hela vägen ner till Sthlm:) Väl framme så blev det lite kvällsfika å mys, när vi fikat klart så säget Julie att hon har så ont i magen..... ja visst det är klart hon kräktes, vi gillar ju tydligen att kräkas vi i våran familj!! Ja, ja tänkte jag, det finns ju värre saker man kan råka ut för, men inte kändes det kul när jag i mitt huvud ser färden nästa morgon framför mig: jag med 3 ungar i bilen, en som gnäller och ska spy hela vägen,  jag tokstressad och så klart ska lyckas köra fel när vi ska passera huvudstaden.... Men ni förstår, hon kräktes inget mer, somnade och sov så fint hela natten, jag körde dessutom rätt väg hela tiden:) Känns nästan som om jag skulle klara en lite avstickare nån gång i framtiden, se nått annat än E4 och E 20 när man ska neröver:)
Väl framme i Nynä, så hade vi ju gott om tid, var in på nya Coop, köpte fika och satt ute och fikade i det vackra vädret:)
Efter en stund så kom Pappa och Margit och då var det bara att köra in å vänta på båten. Emma blev lite rädd på båten och var rädd att den skulle krocka, hon hade nog hört oss vuxna prata om det. Båtresan gick hur bra som helst, dom var mycket lugnare i år och var nöjd och glada hela resan. Sen är det ju samma känsla varje gång man kommer till Visby, det är så härligt!!! Vad jag är glad över att vi tar oss tid att åka hit:)

Idag så har vi strövat runt lite i Slite, ner till stranden och tittat lite i nån affär. Mitt på dagen så åkte vi till farmor och Ga. Barna har varit ute och lekt, vi gick till handelsträdgårgen en sväng och sen så lagade vi mat hos farmor och åt där. Nu sitter jag och njuter av lugnet i lägenheten i Slite, det är alldeles mörkt ute och man får lite höstkänsla:)

Kanske skriver jag nått mer den här vecka, kanske inte... kram på er


Gotland

Imorgon åker vi till Stockholm, sover över där och drar sedan vidare till Nynäshamn och Gotland på Måndag morgon. Beräknad hemkomst är den 6 Aug, nästa gång jag får träffa maken är den 7/8 får försöka stå ut, hur det nu ska gå.

Bloggen kommer  nu att ligga i vila ett tag:)

Hoppas ni får bra väder i Jämtland och att vi som är på Gotland får det ännu bättre;)

En massa firande

Igår fyllde jag då 36, (herre gud, jag känner mig ju knappt som 26) men men, det är väl bara att inse att man börjar bli gammal!

Jag gillar inte att fira min egen födelsedag så värst, tycker det är roligare när andra firar saker!

Men dagen blev mycket trevlig, syster m familj , Madde å barna, Marka å barna kom och hälsade på♥,
Kim han hade glömt att jag fyllde år, hihi, men Jessica  påminde honom så han var ju faktiskt in och sa ett grattis:)

Så fick jag blommor och choklad av min man♥, och det hör inte till vanligheten kan jag säga.
Imorse ringde telefonen, det var från blomsterhandeln å jag hade fått blommor :)  Det var från maken igen, en stor bukett och choklad. Måste få säga att jag blev såå himla glad och överraskad!!
 Idag så har vi ju varit gifta iett år! Trodde faktiskt inte att han skulle komma ihåg och jag trodde då inte att han skulle besvära sig med att fixa blommor när han är borta å jobbar, min älskling!!

..

Har haft en riktig toppen dag!!

Först så fixade jag upp mitt nya utebord, med hjälp av Jessica och Jenny S, det är såå himla snyggt om jag får säga det själv:)

Sen blev det en tur till Imnäs och dit önskar jag att jag tog mig tid att åka oftare:) Trevligt sällskap å gott fika. 

På vägen hem så ringde Benita och ville vi skulle komma upp till dom en sväng. Så man kan ju säga att denna dagen den bara sprang iväg, har varit så himla trivsam å bra.

Gud vad jag har trevliga vänner!!

Nu ska jag ut å ta in tvätten innan skitvädret återvänder!!

Hopp å hej

Pyamasparty!

Discot i full gångdeVerkar vara en himla bra låtja så här kan man ju oxå göragottigott

Ny utemöbel:)

Ja, jag som skulle ha så gott om tid till att sitta å blogga, hmm ni ser ju att det inte sköts bra det här;) Men jag skulle vilja tilllägga att det finns nära och kära, som har mage att hacka på mig för mina glesa inlägg som kanske skulle ta och skriva i sin egen blogg:)!!!

Har ju haft en toppen helg!!  Det bli ju så att nu när Fredrik jobbar borta så vill jag ju vara med honom varje sekund när han väl är hemma, och det blir så kul allting!! Sen så är det ju mycket man vill hinna med också, och då tänkte vi som så, att vi gör ingen nytta utan bara trevliga saker!

Vi har varit till Öjarn en sväng och så var vi och snabbträffade Henke och Sofia, och lite annat smått och gott har det väl också blivit. Helgerna går för fort!!

Idag har vi iaf varit in till stora staden och äntligen köpt oss en utemöbel, det var inte helt lätt kan jag säga! Vi åkte på Bonus, gick igenom hela möbelemanget, var tvungen att åka och äta, sen så åkte vi tillbaka och köpte ett set som vi inte alls tittat på från början:) Lite trist att det regnar för jag ville ju sätta upp det direkt när jag kommit hem, men jag får väl lugna mig lite..

Fredrik åkte tillbaka till Smöla på eftermiddagen, men han kanske kommer hem till helgen igen så det ska väl gå bra att va själv några dagar.

Imorgon tänker vi åka till Joel å gratta han på födelsedagen, när jag fråga Martin om han vill åka dit, kastade han det han hade i näven och ville fara direkt:) Gullplutten!!

På Torsdag kanske vi får träffa Marika, och JENNY var håller du hus??? Du å Julie skulle ju träffas 15 gånger på sommarlovet??

Nu orkar jag mer, nu är det sängen som hägrar för en sliten trebarnsmor  ♥

Sommardagar=härliga dagar

Åh vad underbart skönt det har varit idag!!! Vi har bara njutit av tillvaron och av att vara tillsammans med varandra och nära kära:) Nån blogg har jag ju inte alls tid med som ni säkert redan märkt:)
En sväng ut på sjön har det blivit idag och sen grilla så klart och så lite fika uppe hos Lasse å Benita.. kan det bli bättre..

Ångest

Idag är det sista dagen vi är på ön. När vi kom så  ville man åka runt och se hur det såg ut, kolla vad man kunde göra osv, sista dagarna så har vi tagit det lugnt och mest bara varit och det har varit såå skönt. När jag är här så känns det verkligen som semster, jag vill inte alls hem än, det är där Fredrik är som jag vill va!!

När vi varit här i en dag ungefär så säger Emma: Ja, nästa gång vi åker hit, då ska Sandra Sofie följa!! Det är Sandra, Sofie och Amanda det, på något vis så trillar Amandas namn alltid bort när mina flickor pratar om dom:) Det tog ett tag innan jag fattade att dom inte visste vem som var vem, när dom var små.. dom sa alltid SandraSofie... så var det ganska länge ....

Idag ska vi stöka ihop, tvätta lite och så, sen ikväll så ska vi se om man kan gå ut och äta någonstanns:)

Det blir nog ett bra avslut på vår semester:)

Rundtur

Vi är inte så snabba på morgonen, äter frukost vid 9.30 slöar på fram till 11 och sen så kanske vi kommer oss iväg en sväng....

Idag så åkte vi till nordeuropas största vindkraftspark, där Fredrik jobbar över sommaren. Rätt så kul att se så många verk på en gång och att vara så nära. Inne i parken så fanns en liten sjö, eller pöl kanske är ett bättre ord, där fikade vi och plaskade lite på sandstranden och i vattnet.

På em så åkte vi iväg och Fredrik å Maria fiskade litegrann, Fredrik fick en sej och Maria lyckas dra upp en " lyr", en torskfisk tror vi:) Dom for vi hem å stekte till middag!! Ganska gott för att vara fisk, men så var det ju en mästerkock som lagade till dom å;)

Jag tycker det är toppen att vara här, skulle kunna stanna längre men då tror jag Maria kommer att längta ihjäl sig efter Thomas. Men jag och barna kanske kan åka tillbaka en sväng till innan Sommaren är slut, hoppas!

Puss


Första dagen på Smöla

Sov länge i morse, alla barn sov skönt i sina egna sängar hela natten!!

Huset som vi bor i är litet och gulligt, alla har fått varsitt sovrum så det känns ju väldigt lyxigt. Det är kök, vardagsrum, finrum och 5 sovrum. Låter ju stort men det är väldigt välplanerat och känns inte alls trångt, trots det så är det inget stort hus.

Hyresvärden verkar trevlig, kom precis hit med ett fat med typ tjocka runda pannkakor som dom äter med smör och socker på... goda var dom!!

Maria klev upp och fixade frukost i morse så man kände sig himla bortskämd, sen efter lite slö och slapp så tog vi bilen och for på en liten rundtur. Det regnar och är trist ute så man ville helst sitta torrt till. Vi åkte mot Veiholmen.. vägen dit var mycket smal och krokig och man åkte bara över vatten och lite holmar och en väldigt hög bro. Bron hade varit mer uppmärksammad om det varit i Sverige, man körde upp, högt och det var smalt så bara en bil rymdes, högst upp var den breddad så man kunde mötas, där fick man stanna till och kolla så man inte fick möte:) Sen kom man till ett litet fiskesamhälle där husen stog tätt och gatorna var så smala så man visste inte om man fick köra bil där. Det var väldigt fint iaf:)

Sen så åkte vi hem till Fredrik som slutat tidigt.

På eftermiddan åkte vi iväg till stora köpcentret på ön:):) Vi gick väl igenom alla affärer på en halvtimme ungefär.
Lite lustigt tycker jag att det är, det är dåligt skyltat och man får nästan gissa sig fram vart man ska gå in på affärerna osv..

Vi är inne mycket, spelar kort och spel, nu har Maria startat upp singstar. Imorgon ska vi ut och åka mera, får se vad dagen bjuder på:)

Det är otroligt härligt att få vara några dagra med Fredrik tycker jag!

Puss

Efter påtryckning från Sandra

Hej å hallå!!

Eftersom jag är en korkad blondin och inte drog ur sladden när åskan dundrade över Görviksby, så har jag nu inget helt modem till datorn:(
 
Men jag kan tala om att efter ca en 8 timmar bilfärd befinner jag mig nu hos maken i Norge:)

Det gick så himla bra att bila hit, Maria körde hela vägen! Toppen! Det bar riktigt roligt att åka, väldigt vackert och olikt den miljö man är van hemma!!

Nu ska vi ta bilen och åka runt lite på ön och kolla läget, Maria, barna och jag får klara oss själva för Fredrik jobbar ju han.
Men i morgon är det helg och då ska vi kramas hela dan!!!

Ska försöka ta lite bilder med så ni får se detta karga landskap!

Det regnar här med, igår var det fint men vi tog visst med oss regnet hit vi:

Härliga tider

Åkte in till Östersund i dag för att hämta hem min underbara dotter!! Hon har tillbringat några dagar hos Jenny, för jag och Julie har varit upp till Umeå en sväng till syster.

Mötte upp brudarna ( Jenny Emma och Gunsan) på stan, där inhandlades rätt snabbt en lillgröt till Axel och en ny bikini till Emma. Efter en stund så tog vi beslut om att gå ner till Badhusparken och äta lunch ute i det fria:) Magnus och Marika med barn kom dit och tillbringade lite tid med oss:)

Det var ju varmt och skönt och bra på alla sätt, men man vill ju bada!! Så vidare till Lillsjön där det blev en stunds bad och en snabb fika, ja och sen var det bara att åka hem igen för då började ju kvällen närma sig.

Väl hemma så åt vi mycket god kräm på tetra till middag och sen var vi ju tvungen att bada igen:)

Klippt gräs åt Lasse å Benita har jag hunnit med idag så någon nytta har jag gjort.

Nu ska jag chatta med min make och har inte tid med detta mer.

Puss

RSS 2.0