Långt mellan inläggen:(

Det snöar i Görvik!! Idag så skottade jag väl i si så där 2 timmar, härrom dan så var det Marie som skottade hela våran gård:) Vill inte ha hit någon traktor som skottar allt grus vi har på gården in på gräsmattan, så det blir så vackert till att slita själv då!

Julafton spenderade vi först hos svärmor och sedan hos mor, allt gick fint och vi hade en lugn och fridfull julafton. Juldagen så var vi hemma och bara var, marie åkte tillbaka till Umeå på eftermiddagen och det tyckte ungarna va jättetrist. Hon sa innan hon for att: Jag kommer snart tillbaka och menade ca den 7 januari, redan på kvällen så undrade Emma om hon inte skulle komma snart för det hade ju gått en stund då!!

Annandagen så var det Julfest på bygdegården, ungarna i byn hade uppträdande med sång, musik, trolleri och historieberättade och sen så spelade dom upp "De tre små grisarna", såå duktiga barn så. Sen var det gröt och fika, auktion och lotterier, precis som alla år:)

Idag har vi skottat snö, kört in ved och haft främmande, ja en vanlig i Görvik med andra ord:)

Tisdagkvällen är lugn

Allt knallar på som vanligt, mycket att göra. Full rulle på jobbet och full rulle hemma. Inget inför julen är ju klart så jag kanske skulle börja ta tag i det.

Skulle baka en tårta till Carina ikväll men jag glömde ställa ner värmen så den blev väldigt välgräddad kan jag säga:( Får ta mig i kragen och göra en ny botten i morgon och så får hon tårta på Torsdag ist:)

Ikväll har vi varit på plaskis och badat, väldigt trevligt tycker jag:)

Nu ska jag slötitta på tv och sen lösa lite korsord sen så är det nattinatt.

Hoppas "Kattongen" har spelat innebandy klart tills det är dags för mig att sova, det verkar vara en passion hon har;)


Maken

Tänk att det e så grett å ha gubben hemma:) Sover som en stock om natten, har gott om energi på dagen, hinner städa och plocka undan och laga mat!! Ja det är otroligt vad lite sällskap kan göra för kropp och själ:)

Trött

Dagen som var:

Jobb
In på Koopra och tittade på alla tomma hyllor
Ner till farfar och tittade till katten, pratade en stund med grannen Stig
Hem och så kom Jessica och satt och surrade en par timmar
Satte ihop en ikeabyrå
Stekte bacon och blodpudding till middag
Häcka vid datorn
Gick till Marian med en blomma som tack för att hon är så bra
Pratade med Madde på teletonen
Kvällsfikade med barna
Barna ringde moffa för dom var orolig för honom
Läste saga
Glott på tv
Elda å tvätta
Datahäng igen
Nu sängen

Nattinatt ny dag i morgon igen

Röda bokstäver

Skulle vilja lära mig lite mer om ”bloggandet”, tex hur man ändrar text storlek och olika stilar!! Kanske få till nån snyggare färg och få det hela lite roligare. Får kanske kolla med ”småkusinerna”, dom kan ju det mesta inom datavärlden;)

Eller så gör jag bara så här som jag gjorde precis nu:)

Kram och gonatt


RSS 2.0