En lyckad helg

Fredag kl 12.00 så åkte Fredrik och jag ner till Sundsvall, när vi kom till Överammer så fick vi ta vägen över Ammer eftersom tunneln på väg till Hammarstrand var avstäng, det var ju lite kul för halvvägs blev vi stoppad av LT som stog på vägen och tog ( en troligen vacker) bild av oss när vi kom körande:) Framme i Sundsvall så åkte vi raka spåret till Birsta och gjorde en sväng in på Biltema, Jysk, Stadium och så bolaget förstås. Sen så åkte vi och checkade in på hotellet, vi fick ett rum i den gamla delen. ( där dom har badkar). Sen så mötte vi upp dom andra och så gick vi ut och åt, gick tillbaka till hotellet och satt oss vid baren och satt och surrade och hade himla trevligt.
På Lördagen så var vi uppe tidigt så vi skulle hinna med shopa så mycket som möjligt innan Fredrik, Thomas, Maria och Göran skulle på hockey. När dom åkte så for jag in till stan och gick en repa där innan jag gick och mojjade en stund på rummet. . . efter det så gick jag bort till Micke, Smulan å Lena och så satt vi och hade trevligt tills dom andra kom tillbaka.
Efter middan på kvällen så gick vi på kasino, det var mitt första besök där och jag måste säga att jag tyckte att det var väldigt intressant och ganska så roligt faktiskt. Först när vi kom in så reagerade jag på att det var så pass hög ålder på många som var där, det satt "tanter" vid var och varannan spelatomat och spelade alldeles för sig själva:) På övervåningen så var medelåldern lite lägre och det såg även lite roligare ut, med Rolett och kortbord. Fredrik och Göran anmälde sig till Texas och det tyckte jag var jätteroligt att dom gjorde!! Maria blev lite orolig när Göran kom ner och var tvungen att ta ut 500 till för att han hade spelat bort sina 500 på första given, hahaha, jag tyckte det va skitkul:):)
Jag gick hem vi 12 och lämnade Fredrik vid "korten" och var inte särskilt ampen att han skulle spela bort alla våra pengar;), det är han ju för snål för att göra:) Nästa gång ska jag ladda med pengar och spela på atomaterna och så måste jag nog gå nån kurs i hur man gör med roletten och kort spelen på "övervåningen" för jag tyckte det såg väldigt lockande ut:)
På Söndag åkte vi ut en snabb sväng på Birsta och sen så styrde vi kosan hemåt.
Väl hos Madde  och Kalle så blev det kaffe och tårta och barnen verkade inte alls ha saknat oss så mycket som man gärna vill tro.
Som avslutning på helgen så åkte vi ner på byn och gick på julskyltningen, barna å Fredrik åkte brandbil och det var nog höjdpunkten där. Vi gick runt en stund och sen så åkte vi hem.
Den här helgen är den som jag har fått träffa Fredrik mest ända sen andra helgen i Juli och det kändes alldeles förträffligt♥

Kram på er


Vinterklar stjärnhimmel, var det faktiskt natten till idag

Idag har det varit full fart hela dagen, på förmiddagen så tog vi med oss alla barn och gick till skogs, plockade gran och lingonris. Helt jättekonstigt tycker jag att det är, snart december men helt snöfritt i skogen, inga problem att plocka ris å pinnar för det är inte ens fruset ute, märkligt!! På rasten så åkte jag ner till farfar en liten sväng, han är inte så pigg:( jobbigt att andas och allt som han gör går sakta och ser tungt ut, inta så kul. Han tror själv att det är medicinen som gör det, men bara jag får ordning på den så blir allt bättre och nä, men nu ska jag ta och rycka upp mig så ordnar det sig säkert, var det sista han sa innan jag åkte. Och det hoppas jag verkligen på♥
På eftermiddagen så har vi mest ritat, klippt och limmat på jobbet, det är ju tyvärr så att det är inte så lockande att gå i detta vädret. Ja, jag vet: inget dåligt väder bara dåliga kläder.... men man tröttnat faktiskt på dessa jävla galonosar dag in och dag ut. Ni kan ju pröva själv å kränga på galonisar på 17 ungar minst 2 ggr per dag, utanpå en vinteroveroll ( ni som inte redan gjort det;) ), men annars så har jag ett toppen jobb:) Och jag måste bara få säga det som alla andra här säger nu: Ge oss lite vinter!!!! Minusgrader och snö!!!!

I helgen åker vi till Sundsvall, ska handla julklappar, bo på hotell och umgås med delar av Fredriks familj, trevligt värre måste jag få lov att säga:)

Fredrik min kärlek♥

Det är ju ett tag sen jag träffade min man, så i fredags så kom han ju äntligen hem.....sjuk!!!! Inte alls så kul, torrhosta feber och ont över bröstet. I lördags så var han lite bättre så då kändes det ganska ok, vi var ute en liten sväng och sen bara inne och mös hela dagen. Idag så var han sämre igen, orkeslös, febrig och allt annat än pigg, men nu så har han iaf åkt iväg till Smöla, känns inte alls så kul men vad gör man:( Nu har även Martin fått feber och hosta, han går omkring och smågnäller hela tiden "ont i magen" inte bra" Matin suk:( jaja, vi får väl hoppas det går till sig lite snabbt och att F snart är pigg med, nu när han inte är hemma och kan bli ompysslad♥

Rullar på som vanligt

Dagarna består för tillfället av jobb, matlagning, läxläsning och de vanliga bestyren, det är inte så mycket annat som händer. Tycker det känns lite ovanligt trögt nu, jobbigt att ta sig upp på morgonen och och man kommer inte riktigt igång förrän det är eftermiddag om ens då:(

Ikväll var vi iväg på idrottsskolan, det var basket och Julie tyckte det var otroligt roligt. Funderade lite om man skulle kunna köra lite basket för dom yngre i vår när mellanstadie basketen ta lov?! Bara så dom kan få prova på lite, kanske bara några veckor.... Emma tyckte inte att det va så skoj, hon gick in och hälsade på barngympan ist, men där tyckte hon att det bara var småbarn så det var inte heller så skoj, vet inte riktigt vad Emma tycker är roligt?? Hemma är nästan inget kul och om man frågar på f-skolan så är allt bara jätteskoj och hon är så himla positiv och tycker att allt är toppen. Tror hon ska få åka på friidrotten till sommaren och pröva det, det kanske är nått för henne. Martin han tyckte det var skoj med basket, han tog en boll och la sig mitt på plan bland alla som dribbla bollen:)

Det var väldigt roligt iaf och jag blev lite sugen på att åka och träna på tisdag, vi får väl se....


fyndat

har varit på loppis/bytardag på medis idag. Det var väldigt trevligt tyckte jag, gott fika och kul att få träffa lite folk. Köpte skidpjäxor till Julie, längdskidor till Emma, långkalingar till Martin och böcker till mig själv, barna köpte lite leksaker också. Det skulle ha varit lite mera folk bara, för de var nog många som bar hem ganska så mycket igen. Så nu är det bara att invänta vintern så ska här åkas skidor:)

länge sen nu

ja, det har blivit lite "klent me" uppdateringen. Förra Fredagen så tog jag, Madde, Marika och Axel tåget till Eskilstuna. Lilian tog tåget upp från Göteborg och sen så spänderade vi helgen hos Jenny. Vi bara va, pratade, fikade åt och drack gott:) Tiden gick alldeles för fort och vi hann inte riktigt med, men vi har iaf träffats och planerat lite:)
På sön em så åkte Lilian hem igen:( Mån morgon så for Marika och Axel hem:( När jag och Madde lämnat av Marika på tåget så gick vi ut till Tunapark ( hette det så tro??) där tillbringade vi några timmar med att gå i affärer, fika ( såklart) osv, sen så tog vi en promenad hem, och jag var faktiskt rätt nöjd med traskandet efter denna dag kan jag säga:)
 Middag hos jenny och sen så åkte vi och hälsade på Elin och hennes gounge:):)
Tis morgon så åkte vi till stockholm, gick på P!nk på kvällen, superkul!! Träffade ganska mycket folk där, både såna som man träffar ofta, mindre ofta och så:)
Sov på hotell, fick umgås lite med Susstuss och Kikki och så tåg hem och som man säger: borta bra men hemma bäst och visst är det så=)

rubriken

idag glömde jag Emmas utvecklingssamtal... det är jag rätt så missnöjd med kan jag tala om...

men det jag är nöjd med är att Tobben sa till Kim idag att han ville flytta till mig:) Det var väl ett bra betyg, eller hur:)

Höstrusket har letat sig in i kropp och själ

Fy fasen vad jag fryser, sitter här med tio tända ljus, Fredriks fleecemorgonrock utan på mina kläder och ändå så fryser jag, huvva:( I pannan brinner det för fullt men det är som om kylan kommer innefrån, kanske blir tvungen att dricka lite glögg, för teet dcet hjälpte då rakt inte alls det!! Men varför gnälla, vi är friska och krya och allt är ju bra annars så, det är bara att sätta på tv.n och hoppa lite jämnfota så va det väl fasen om jag inte skulle få upp värmen igen:)


RSS 2.0