lite före och efter

Här kommer några bilder från när vi tapetserade flickornas rumDen vackra tapeten;)

 

Pappa å Marie in full aktion




Margit vet hur det går till




Hmm, få se nu hur var det nu igen...




Ja, men roligt har vi iaf..




Ja, men titta nu börjar det likna nått. Snart klart!!





Fint blev det




Så där ja!!



JA!! Tänk att det blev gjort till sist, och ganska så bra blev det om jag får säga det själv:)


100-års kalas

Ikväll ska vi på Kalas, Carina och Micke fyller ju 50 år i morgon så ikväll ska det partas!

Hade bakar verkstad på jobbet både torsdag och fredag, lånade ugnen där till dom 14 tårtbottnar som skulle göras, 1,5 timme i ugnen var så det fanns ju inte en chans att jag skulle hinna göra dom här hemma. Men nu är både bottnar och fyllning klar så det här kommer nog att bli så bra så:)

Jag borde nog börja på att duscha mig och barna, plocka fram kläder och fundera på allt vad som ska med, men det är ju så tråkigt så jag sitter nog kvar vid datorn en stund till:) Emma ska på kalas till Annie i kväll och Julie och Martin ska vara hos farmor så det är ju lite att styra upp innan man är klar för avfärd...

-9 är det ute men det blåser småspik, när jag sa till Tobben att det är storm ute så sa han: Vart är den, ska jag skjuta den?!, nää det gick inte, den e kvar:(. Vilken gullunge.. han var inte lika gullig halv 7 i morse när han pinkade i sängen. Men jag visste ju att det kunde ske så jag hade lagt han på en madrass som jag bra gärna ville kasta men inte åndes, så nu får jag äntligen hiva den:) Sanna vaknade kl 5, men henne sa jag åt att hon fick skärpa till sig och somna om och då gjorde hon det... efter ett  tag...

Nu har barna lekt och varit så snälla så, Julie och Emma poppar musik på rummet och leker och är så nöjda och glada. T, S och M har degat och nu leker dom på M:s rum. Fredrik har följt Kim upp till Buan med skotern en sväng, dom skulle trampa spår..

Har ju jobbat som vanligt denna vecka och måste säga att jag är helt slut, hoppas jag kommer in i en andra andning tills ikväll för jag vill ha skoj!!!

Kram

Farfar♥

Farfar begravning var vacker lugn och fridfull. Så klart är det jobbigt att sitta där och minnas allt och riktigt inse att nu ses vi aldrig mer igen. Men när det väl är klart så känns det ganska så bra iaf, man har fått gjort ett avslut.
Julie, Wilma och Elias var väldigt ledsna, tror att dom tycker det är så jobbigt att alla gråter. Emma gjorde sitt bästa för att försöka klämma fram en tår, men var nog inte så med på vad som egentligen skedde.

Efteråt så åkte vi hem till oss i Görvik och drack kaffe och läste upp alla hälsningar, och då blir man rörd igen och glad för att folk bryr sig:) Så tack!

Morgonen började inte så bra, först så ringer Kim till pappa för deras bilar vill inte starta men det va ju lugnt för Några kunde ju åka med oss och nån med pappa, fint!! Bara det att vår bil startade inte heller, men som tur är så har man ju goda grannar som har varm garage:) Så tack till dom med:)

Sen så var det bara frid och fröjd resten av dygnet, vi hann med mycket och träffa många så det var summasummarom en väldigt bra dag...


Jag har inga pengar på mobilen

Jag gick på semester den 18 december och tyckte att Guud va skönt att få vara ledig såå länge, men va hände?! Bra lite kan jag konstatera, tiden har bara rusat iväg och vi har inte hunnit med någonting! Man har ju en vision om allt man ska göra och alla man ska hälsa på och jag tycker inte det har blivit alls så mycket som jag ville.

Men vi har iaf hunnit träffa vännerna lite grann och eftersom det har varit så kallt så har man ju varit inne och vilat upp sig åtminstone:) Åkt skridskor och idag varit på storsjöbadet. Barna har varit och badat med Fredrik och fått följa på basketträning så lite annat än bara vardag har vi ju hunnit med:)

Dagen välgärning har iaf Anna och Krille gjort, dom hjälpte Marie att få igång bilen så hon kunde ta sig hem till Jämtland med den idag, jag är så otroligt glad och tacksam för det!!!

Lite trist när när Marie då för en gångs skull skulle få ha tillgång till bil och då har den bara krånglat och varit absolut omöjlig att få igång:( Men så är det ibland...

Imorgon så är det begravning på Farfar, gruvsamt men skönt ändå när det väl är gjort. Väldigt tomt är det efter honom även om det för hans skull blev ett bra avslut och allt det där, men det känns tugnt...

RSS 2.0