Moahahaha


Häxornas kväll

Fick en massa telefonsamtal idag, av JULIE!! En gång så rinde hon från ett mobilnummer som jag inte känner igen, så jag frågade: hur visste du mitt nummer till mobilen? Men mamma, det kan jag ju utantill:) Det hon ville var iaf, att jag skulle skynda mig hem så jag kunde måla dom till häxor och pumpor, för dom skulle ut på byn å busa. Dom hade ritat en massa teckningar som dom skulle ge bort och så köpte jag godis som dom fick bjuda på. 2 kilo köpte jag på ica idag:)
 

Twaila... det skulle stavas med I har Julie bestämt nu:)




Twajla

Nu är hon här, äntligen, Julies söta fina lilla katt! Även Sandra Sofie och Amanda är här en par dagar på höstlovet:) Tjejerna håller på att laga lunch där nere och jag bloggar:) I eftermiddag ska vi gå runt byn och titta på lite djur, det är Amandas önskning, dom stora hakar nog mest på bara för att dom inte vill sitta själv hemma:):)

Ikväll ska vi nog ha Fredagsmys fastän det är måndag, jag somnade ju ifrån det igår!!

...


Min dag

Var vaken mellan 24-05.30 med den ungen som var frisk?!
Sov sen till tolv, barna fick fixa egen frukost å sen se på barnkanalen
Hämtade ny mjölk hos bonden eftersom vårt nya husdjur druckit upp dom 2 liter jag hämtade igår kväll
Fixade lunch till oss alla ( va väl snällt)
Vi gick ut och krossade is på vattenpölar, gena över lägda för att kliva och hoppa på stenar
Träffade Jenny och Isac och slog ihjäl lite tid me dom ( ute, man vill ju inte smitta ner dom)
Hem och hämtade posten, som bestog av otroligt tråkiga onödiga tidningar reklam odl
Middag: Köttfärssås och kokt blomkål
Slappa med datorn
Chatta med maken
Eldat.... å duschat Martin
Nu tittar flickorna på en film och snart ska vi läsa om Älvorna
Nattinatt

Måndagmorgon

Just nu sitter jag här, barnen i soffan med ostbollar å film. Låter ju så mysigt och det är det med:) Imorse låg vi länge, klev upp och åt frukost. Julie och Emma var hes och lite hostig men inte så farligt. In i bilen och iväg. Lämnade av flickorna och körde sen Martin på dagis. När jag kom på jobbet en kvart senare så var det bara att vända och gå och hämta Julie som spytt. Då hämtade jag dom andra samtidigt, tänkte att det var väl lika bra det!
I bilen på väg hem så sjöng dom och var på ett stråland humör, jag är hungrig säger Julie dessutom... så jag vet inte jag...
Vi ska iallafall vara hemma imorgon och mest troligt på Onsdag med, man vet ju inte hur det smittar osv..
Nu har jag nysit 13 gånger på raken, är det riktigt normalt det?? 
 

Lördag

känner mig lite uppretad, irriterad , upprörd !!  Till och med lite förbannad!!


.

Det stinker i mitt hem!!! Och jag vet inte vad det är som luktar, luktar som om det ligger gammal mat någonstanns å jäser men hur jag än letar så hittar jag det inte. Nu försöker jag elda doftljus så jag ska "glömma" snusklukten och så är den bara borta sen! Eftersom jag har ett väldigt välstädat hem så är det ju inte alls troligt att det ligger en ägghalva i orgeln och ruttnar, eller en macka i bokhyllan eller nått liknande;) Jag hittade nämligen INTE alls en hotdogbit i tvättmaskinen härom dan.... har jag berättat att jag råkade tvätta en av Martins kissblöjor i tvättmaskin för ett tag sen? Har ni inte provat det? Gör det!!

Kram Kram

nyklippt

Började 06.00 imorse, det tycker jag är lite tidigt, men det som är bra är ju att man får gå hem kl 13.00!!
Efter jobbet så var jag till Nathalie och klippte mig och det var ju väl behövligt som vanligt,  efter det så hämtade jag Martin, Tobben och Sanna på dagis.

När vi var på föreläsningen så köpte vi en kokbok med LCHF recept så idag så gjorde jag en Chilikasslergratäng till middag som inte alls var så tokig, barna fick pannkaka:) Det märks skillnad på mina smaklökar nu när jag äter lite annan mat, för idag så tyckte jag att maten var stark men Bitta tyckte att den iaf var ätlig så det är beviset på att något hänt!

Sen så vill jag passa på att tacka Maria för den fina rosa apan som barna fick för nått år sen:) Jättefin mycket kul har dom haft med den, men nu jävlar ska jag strypa den faan!! Eller åtminstone ta ur batterierna för han har fått spunk och låter när helst han vill ofta och länge:):)

Fredagen

Har haft en lugn och skön dag på jobbet. Lite barn så vi har sytt lite och bara pysslat på.

Fick ett sms efter lunch, med ett erbjudande om middag:) Det var Gertrud som tyckte att vi kunde komma dit och äta Tacos, mums, måster säga att det nappade jag på direkt. Så god mat blev det och trevligt sällskap:) Kaffe och glass till efterrätt, som pricken över ii:t kan man ju säga;)

Nu är det meningen att jag ska vika tvätten så att maken inte behöver sova på soffan inatt, så inlägget blir kort för som ni förstår vill jag ju inte riskera att få sovfa ensammen inatt:)

Tårar som rinner

Idag när jag skulle hämta Julie så möter jag Ida, Stefans dotter... Jag blev alldeles kall, men gick fram och frågade hur hon mådde - Jag mår bra, men du vet ju, min pappa är ju död!! Fy så hemskt det var! Jag pratade en liten stund med henne, jag kunde inte hålla tårarna borta men jag kunde skärpa till mig till så det värsta kom när hon hade gått! Jag tycker så synd om henne och hela hennes familj! Men det kändes ända bra att få träffa henne och prata med henne en liten stund. Stackars liten och stackars Fanny..


Söndag

Den här dagen har varit lugn och trivsam. På förmiddagen så var vi och drog upp båten, på tiden kan man ju tycka:) Martin tyckte det var jättekallt och han "pira å grein" hela tiden, Fredrik fick bära honom hela vägen hem och när jag fråga om jag skulle ta över så höll han i F ocxh sa: Martin bära pappa!! Lät ju lite kul! Julie och Emma var ute och lekte i de lilla snö som kommit, men dom gick oxå in efter en liten stund för det var verkligen inte skönt ute. Wilma, Elias, Per och Linnea har varit här idag så det har varit fullt ös.
Madde, Joel och Jesper kom och hälsade på idag med. Martin blir som förbytt, han som är relativt lugn oftast är inte det när han får komisar på besök:) Joel och Jeppe kom x antal gånger och sa att Martin slogs, bets omvart annat:)
 Fredrik åkte vid halv 2 och nu sitter jag och väntar på att han ska höra av sig så jag vet att han är framme välbehållen.

God natt alla

....

Vilken dag detta har varit,
vi ska nog alla tänka på det vi har och vara glada
 och tacksamma för det vi har, även om alla dagar
 inte är perfekt, så har vi det överlag ganska så bra... 

En bra dag

Det har ju varit strålande väder idag, så jag och Martin har varit ute en hel del. Vi har kört ved, varit upp till växthuset och känt vemod. Har klippt lite gräs och tvättat, det vanliga bestyren som man alltid gör har jag gjort även denna dag.
Nu ikväll så har vi varit på ljusparty hos Jessica, mycket trevligt:)

RSS 2.0