Ensammen .... nästan iaf....

Fredrik har åkt till Risede på "fiskehelg", hmm det vet vi ju hur det brukar vara!! Buskörning med skotern, äta och dricka gott, möjligtvis ett enda ishåll som borras upp och det  är ju endast om Jonas är med:) och det är han ju inte i år så det blir nog ingen fisk med hem(som tur är).

Flickorna är hos Siri, dom ska till stan i morgon och hitta på både det ena och det andra, sova över tills på söndag. Julie har varit arg och sur på mig sen igår och när jag skulle lämna henne hos farmor så talade hon om vad det var: jag hade varit arg på henne sen igår!!! Och det var för att det var hennes fel att jag slog min tå och därför trodde hon att jag var arg på henne:( Stackars min lilltjej som går och omkring och funderar på sånt som hennes mamma glömt efter en minut:(

Martin tog ju Wilma i handen när jag skulle köra in Jull och Ems, då ville han följa henne hem och det fick han ju så klart. När jag kom tillbaka så satt dom och tittade på tv och åt chips, han ville inte alls följa mig hem utan hade nog mer än gärna sovit över hos Wilma, men det blir en annan gång det. Han somnade på stört när vi kom hem, så ni sitter jag här i min ensamhet och bloggar framför tv:n. Snart så tänker jag snart krypa i säng och bara sova sova sova, gud så grett:) Hjälp mig hålla tummarna så Martin sover iaf till kl 8 i morgon!!

Puss på er alla

Störtlopp, nej tack!!

Jag kan ju då tycka att det är lite roligt att sitta och titta på skidåkning. Och det som är så bra med dom alpina grenarna är ju att det är fartfyllt och tar ju inte så oherrans lång tid, men kvällens störtlopp tyckte jag inte var så himla skoj. Innan det hann bli Anjas tur så hade jag ju nästan magsår, jag tycker inte alls om dessa avåkningar som blir. Det ser så himla otäckt ut, och när det nu väl blev Anjas tur så satt jag hela tiden: åk inte ur, åk inte ur!! så det är klart hon körde åt pipsvängen, som tur är så verkar hon ju inte så skadad. Trist för henne iaf, jag lider med henne:(

Ont i magen

Igår så åkte vi in med flickorna på friidrottsträning, det tyckte dom var jättekul så det blir det nog mera av. Strax innan vi skulle åka så ramlade Julie och gjorde illa foten, hon hade nog ont på riktigt men var iaf med på träningen. Idag så hade dom lillavasaloppet på skolan men då kunde hon inte vara med för det gjorde för ont, jag tror fortfarande inte att det är så farligt.
Efter träningen igår så var jag och Fredrik på en föreläsning, kaos i klassen. Fredrik tyckte den var ok, jag vet inte vad jag tycker hade väntat mig mer på nått sätt, men vi fick gott fika och trevligt fikasällskap.
När vi kom hem så fick jag jätteont i magen, lyckades somna och sova hela natten men vaknade av att det var lika illa ställt. Fick sitta på toa imorse och sen så har jag mest legat i sängen hela dagen, men nu tror jag snart att jag är frist igen. Magontet har dock inte riktigt gått över än:(
Idag blir det köttfärssås och makaroner till middag här, det är det absolut lättaste och snabbaste måltid man kan laga och troligtvis den godaste med

Umeå

Är i Umeå hos Marie och hälsar på! Det är alldeles för sällan man har tid att åka upp, kan ju även bero på att ungarna har blivit så stora nu så att dom var tionde minut frågar: Hur långt är det kvar? Hur långt har vi åkt? När är vi framme? Vad är klocka, vad var klockan när vi åkte? Ja, samma fråga som kan ställas i många olika former!
Nu är vi iaf äntligen här, Jullan, Emser, moffa och jag!

Marie har en jättefin lägenhet, hon delar den med en tjej som är ifrån Östersund och som hon känt länge. Det bästa är ju att Lisa har tagit hit sin bäddsoffa så vi har fått sova som kungar inatt;)

Har fått träffa Marie kärlek oxå, väldigt kul måste jag ju få säga!!

Idag ska vi ut på stan en sväng, se om vi kan hitta ett par byxor till mig ( jag glömde nämligen att packa med mig några) kanske en liten present till Jessica som fyller år i morgon.

RSS 2.0