Magsjukan

Ja, förra Lördagen så slog den till igen:( Emma klagade på ont i magen på kvällen efter en liten stund så kräktes hon! Måndagkväll=Martins tur, han kräktes hela natten mellan 21 till kl 6 nästa morgon och sen fick han diarre! Tisdag morgon kräktes Emma igen! Torsdag morgon trilla Fredrik dit och natten mellan Fredag och Lördag så var det min tur! Kul, kul!! Julie var ju sjuk på sportlovet så jag hoppas att hon slipper det denna gången! Som ni förstår så har det ju inte hänt så mycket annat denna vecka! Imorgon så ska jag vara hemma och Fredrik får jobba istället. Sen så är det ju bara några dagar så är det påsk, då hoppas jag verkligen att alla är friska och krya och att det är ett strålande väder:) Vet inte hur vi ska lägga upp allt vi vill hinna med, men det kommer nog att bli så bra så! Till Madde vill vi, till Pappa, till Göran en sväng... ja det ska vi nog kunna ordna:)

???

Igårkväll så firade vi Lisbeth som snart fyller 60 år:) Jättetrevligt och skoj på alla sätt och vis!
 Det betyder ju att jag var ju inte hemma!
Och då behagar Martin sova hela natten i sin säng, när han vaknade i morse så hör jag hur han leker lugnt och fint på sitt rum, smyger ner och kollar så att pappa ligger i sängen och sen går han upp och leker på rummet igen!!!!!!!!!!!! Hur faan är det möjligt! Han kommer till våran säng varje natt och så gråter han i högan sky när han vaknar på natten?! Vad gör jag för fel som mamma????

en vecka hemmavid

imorgon är det en vecka sen vi kom hem från vår semester, förra helgen så stannade Julie i stan hos SandraSofieAmanda. Emma var på kalas och sen så sov hon över hos Linnea. Jag, Fredrik och Martin åkte på kalas till Maria som fyllde 25:) Väldans trevligt var det och god mat.
På söndan var det kommunskidan här i Görvik, och det var för sista gången kan vi nog säga. Urtrist att lägga ner det jobb vi gör och så kommer det så gott som ingen:( Gott fika fick vi ju och det är ju ifs inte så dumt.
Jobb hela veckan sen, inte så nytt att komma med på den fronten. Vi fick gå en dag och träffa Petson som sjöng med oss, det var skoj:) Annars så rullar det väl på som vanligt på jobbet, joo vi har ju vattenskada!!! På jobbet alltså, idag så kom dom och rev upp ännu mera matta så nu har vi stök med lokaler. Får gå iväg och vara på kommunalkontoret när det är många barn och vi inte kan vara kvar alla på dagis. Lite spännande tycker barnen och det är väl inte så tokigt men vi räcker inte alltid till personalmässigt när vi behöver vara på två ställen. Det blir nog till att hålla tummarna så det är fin väder framöver!!
Martin är inne i en väldig trots ålder, nästan det ända han kan säga är: vill inte, kan inte, igenting, inte nått:( Väldigt rolig period, NEJ! Jag hoppas det går fort över så han blir en go å gla unge snart igen

Livet e bra härligt

Trivs så jättebra med att vara i Götet med Lilian!! Tiden bara rusar iväg och dagarna går så fort, man hinner inte riktigt med. Dom här dagnarna har vi bara umgåtts, ätit gott och haft det mysigt. En dag så var vi ute och gick i vackert väder, en annan så var vi till slottsskogen, idag så har vi varit och lekt på ett lekland och sen shoppat!! Nu har vi suttit med varsin dator jag och L, hon har kollat lite resor och jag har fjantat runt på lite alltmöjligt annat.
Det enda bekymret jag har nu är: Vad tusiken ska jag köpa till Amanda i födelsedagspresent?!
Kramen

våran första semesterdag i Göteborg... i år.....

Solen skiner över Göteborg idag och det är minusgrader ute så det kan nog inte bli bättre än så här! Barnen leker, killarna spelar spel  och Lilian har åkt en sväng på stan. Jag dricker kaffe och kollar lägger ute i världen:) ( kollar fejjan, läser aftonbladet.. ja ni vet;) ) Idag ska vi ut och promenera, se om vi hittar ett systembolag för man ska tydligen dricka öl när man har semester, säger maken iaf! Sen så vet jag inte alls vad vi har för planer denna v, brukar ju vara såå mycket man vill hinna med, men denna gång så ska vi ta dagarna som dom kommer!

packad...

..väskan, inte jag...tyvärr ;) 
I lördags var jag ju själv hemma och då passade jag på att packa.  Imorgon kommer jag nog att packa upp allt bara för att kolla så jag fått med mig allt. Jag hoppas jag kommer kunna stå emot denna lustiga, ska jag kalla det ritual?!.. men det är så jag nästan alltid gör när jag då för en gångs skull packat väskan i god tid. Jag ska nu tänka hårt och länge på att det jag glömt finns med största sannolikhet att köpa i Göteborg så jag behöver INTE dubbelkolla min packning!!! Tåget ska gå som vanligt sa dom när jag ringde å kolla idag, lysande!

Ett dagisbarn säger
- Jag kan läsa tankar!
- Jaså, vad tänker jag på då? säger jag
- Fredrik, svarar han kvickt! ( och det stämde)
- Vad tänker du på då? frågar jag.
- Det vet jag inte, jag kan inte komma in i mitt eget huvud!!

Visst är dom för go dom små liven:)

RSS 2.0