en vecka hemmavid

imorgon är det en vecka sen vi kom hem från vår semester, förra helgen så stannade Julie i stan hos SandraSofieAmanda. Emma var på kalas och sen så sov hon över hos Linnea. Jag, Fredrik och Martin åkte på kalas till Maria som fyllde 25:) Väldans trevligt var det och god mat.
På söndan var det kommunskidan här i Görvik, och det var för sista gången kan vi nog säga. Urtrist att lägga ner det jobb vi gör och så kommer det så gott som ingen:( Gott fika fick vi ju och det är ju ifs inte så dumt.
Jobb hela veckan sen, inte så nytt att komma med på den fronten. Vi fick gå en dag och träffa Petson som sjöng med oss, det var skoj:) Annars så rullar det väl på som vanligt på jobbet, joo vi har ju vattenskada!!! På jobbet alltså, idag så kom dom och rev upp ännu mera matta så nu har vi stök med lokaler. Får gå iväg och vara på kommunalkontoret när det är många barn och vi inte kan vara kvar alla på dagis. Lite spännande tycker barnen och det är väl inte så tokigt men vi räcker inte alltid till personalmässigt när vi behöver vara på två ställen. Det blir nog till att hålla tummarna så det är fin väder framöver!!
Martin är inne i en väldig trots ålder, nästan det ända han kan säga är: vill inte, kan inte, igenting, inte nått:( Väldigt rolig period, NEJ! Jag hoppas det går fort över så han blir en go å gla unge snart igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0